Fotografering

Jag kommer på att jag har en systemkamera och ett förflutet som fotograf några gånger om året, och de gångerna älskar jag min kamera och Photoshop mer än vad jag älskar stjärtvärmen i min bil. Jag fotar. Människor gärna, men oftast natur i någon ramsned vinkel. Genom åren har jag fotat många busiga barn, ett antal bröllop och diverse andra motiv fulla av skönhet och charm.
 

Bröllop

Jag har fotat några bröllop genom åren vilket jag tycker mycket om. Det är något alldeles extra att få smyga runt bakom kulisserna och fånga ögonblick från en dag som är en av de största i många människors liv. 

Jag är en ganska diskret bröllopsfotograf och föredrar att hålla mig i bakgrunden och fånga spontana händelser och känslor. Porträtten får gärna vara så ostyrda som möjligt och både bröllopsparet och gästerna får räkna med en och annan smygfotografering.

Önskar du se fler bröllopsbilder och vill ha ytterligare information, klicka vidare nedan.


Barnporträtt

Att fota barn kan vara något av det roligaste jag vet - men också det mest utmanande. ;) 
Att ha gott om tid och ett otvunget sätt från från både min sida och föräldrarnas är en förutsättning för att lyckas fånga de där ögonblicken som går fort som attan förbi. 

Vill du titta på några fler bilder och veta mer om barnfotografering, klicka vidare nedan.

 

Porträtt och egna projekt

Jag fotar gärna konstiga porträtt. Lekfulla. Annorlunda. 
Ibland så drar jag ut en vän i skogen och härjar loss, och ibland föredrar jag en lite mjukare inramning med mjuka färger. Oavsett vilket så älskar jag att fota människor i olika konstellationer. Bara fantasin sätter gränser.

Vill du själv boka en porträttfotografering eller titta på fler bilder, gå vidare till min porträttsida.


Djur & natur

Jag släpar gärna med mig kameran (och maken) ut i skog och mark. Eller så tar jag bara en kort spatsering hemmavid och ser vad som kan tänkas finnas i gräset. 
Det har blivit en hel del naturfoton genom åren, och minneskorten fortsätter att fyllas på hela tiden.