Bröllopsfotografering

Paket ett: Porträttbilder
3500 kr inklusive moms för cirka 20 bilder.

Fotografering med era porträttbilder i anslutning till vigseln på en plats som ni väljer. Ni får ca 20 högupplösta bilder på en CD-skiva eller ett USB-minne att framkalla och förstora som ni önskar samt webbanpassade bilder att dela med familj och vänner via Internet.


Paket två: Porträttbilder, gästernas ankomst, vigsel och lyckönskningar efteråt.
7500 kr inklusive moms.

Jag finns på plats i god tid innan vigseln och förevigar gästerna allteftersom de anländer. Därefter förevigar jag själva vigseln samt lyckönskningarna och minglet efteråt, med blomblad, kramar och glada människor.

Därefter, porträttbilder på en plats ni väljer, då vi gör stunden till ett minne för livet såväl i hjärtat som i fotoalbumet.  


Paket tre: Förberedelserna, gästernas ankomst, vigsel, lyckönskningar efteråt, bröllopsmiddagens lokal och inledning.

12 500 kr inklusive moms.

Här förevigar jag större delen av er dag. Jag följer er bägge (i den mån det är möjligt) i era förberedelser. Håruppsättning, putsning av skor, stunden då brudklänningen tas ur sitt fodral. En mycket pirrig men också stor stund som jag själv är otroligt tacksam över att ha fått förevigad från mitt eget bröllop.

Därefter själva bröllopet; gästerna allteftersom de anländer glada och förväntansfulla. Under vigseln rör jag mig försiktigt i lokalen och fångar såväl detaljer som känslor i ert stora ögonblick. Sedan fotar jag lyckönskningar och mingel både lite på håll och i detalj.

Utefter era önskemål fotar vi porträttbilder före eller efter vigseln, på en plats ni väljer. Och därefter följer jag med till bröllopsfesten och förevigar dess inledning med fokus på detaljer av dukning, första skålen och fortsatta lyckönskningar.Paket fyra, hela er dag.

16 000 kr inklusive moms.

Jag står till ert förfogande under hela dagen och förevigar allt från förberedelserna till dansgolvet.

De förväntansfulla gästerna, vigseln och lyckönskningarna efteråt. Vi tar porträttbilderna när det passar er i lugn och ro och jag är med er en stor del av bröllopsmiddagen/festen.

Jag tar miljöbilder från såväl vigsellokal, festlokal och detaljerna ni ordnat med till er dag. Jag stannar under talen, skålarna och hela vägen ut till dansgolvet.

Här finns också utrymme för att fota gästerna individuellt eller i små grupper. Dessa bilder kan ni sedan använda till mer personliga tackkort med t.ex. brudparet på ena sidan och gästen eller gästerna på den andra. En mycket uppskattad tanke och extra roligt som gäst att få vara en del av.


Oavsett vilket paket ni väljer så ingår det alltid en träff innan, för att tillsammans komma överens om detaljerna inför dagen.

Jag åtar mig också att vid samtliga paket att i förväg besöka vigsel- och festlokalen, för att hitta de mest gynnsamma platserna för till exempel porträttfotona. Jag tar också gärna kontakt med er vigselförättare för att höra om denne har några speciella önskemål och åsikter om fotograferingen under vigseln.

Leverans av bilder sker efter överenskommelse beroende på vilket paket ni valt, dock senast 3 veckor efter bröllopsdagen. 

Jag levererar era bilder på antingen en CD-skiva eller ett USB-minne, med en mapp för högupplösta foton som ni använder för att framkalla, och en mapp med webbanpassade bilder som ni kan dela digitalt med familj och vänner.       

Varmt välkomna att höra av er via mitt kontaktformulär för vidare intresse och bokning!